Какво са Pit Bikes?

J_K_9983-700x467
Play Video

Pit Bike е вид мотоциклет, насочен към любителите на мини мотокрос, мини супермото, както и към начинаещи мотоциклетисти. Това са изключително забавен вид моторчета, главно с 4-тактов двигател и 4 скорости “N-1-2-3-4” с една неутрална. Голяма част от тях се предлагат и с полуавтоматични и изцяло автоматични скорости. Те варират между 50 куб. и 190 куб. и с това ви позволяват да се научите много добре да управлявате мотоциклет, да превключвате предавки, да усещате сцеплението, да взимате завои и дори да пробвате различни каскади с тях.

YCF Pit Bikes имат много разнообразна гама от мотоциклети съответно както за начинаещи (до 125 куб.), така и за напреднали и експерти (от 125 куб. и нагоре). Pit Bikes са мотоциклети, които не изискват големи финансови възможности и скъпа подръжка както класическия кросов мотор, освен това могат лесно да бъдат модифицирани на „супермото“, единствено с поставянето на специални шосейни гуми.

Днес Pit Bikes са се превърнали в истинско хоби за много хора от всички възрасти. Освен за забавление в задния ви двор, Pit Bikes могат да бъдат карани на всякакви камънисти, хълмисти, горски терени или равни терени, които не включват главните шосейни пътища, по които се движат автомобили. За този мотоциклет не са ви необходими регистрация или шофьорска книжка. Единственото, което ви е нужно за да стартирате своето ново хоби е предпазна екипировка и заредено гориво и имате перфектния мотор за един уикенд сред природата!

Заключение:

Pit Bikes са идеалният избор за вас ако сте начинаещи в офроуд спорта, искате да пробвате ново хоби или искате да карате мотоциклет за удоволствие през уикендите сред природата. Тези моторчета са по-леки, маневрени, с отлично сцепление, лесни за управление и поддръжка. С тях ще се чувствате сигурни докато придобивате или развивате своите умения.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Избери Своя Pit Bike тук:

ЗАПИШИ СЕ ЗА НАШИЯТ ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН,

за да те уведомяваме за всички новости, свързани с YCF.

Контакти

Последвайте ни