За нас

Как PitBikes Bulgaria доставя мотори

За PitBikes-Bulgaria

Добре дошли в официалната страница на Pitbikes Bulgaria – официалнен представител на марката YCF за България!

Ние сме семейна фирма официален представител в град Пловдив на марките автомобили RENAULT и Dacia от 1996г., имаме 25-годишен опит в продажбата и сервизирането на леки и лекотоварни автомобили. Освен влечението ни към автомобилите, нашата друга страст е офроуд спорта.

Чрез натрупания опит решихме да Ви запознаем с най-забавния вид мотоциклети , предназначени за начинаещи, напреднали и за деца. Ние обикнахме YCF Pit Bikes и сме сигурни, че бързо ще се превърнат и във вашето любимо хоби!

В продължение на няколко месеца проучвахме и тествахме кои са най-качествените марки Pit Bikes, които да изпълняват всички критерии за безопасно шофиране, изпълнено с удоволствие. Съвкупно с нашия опит и мнението на професионални състезатели от България, ние заложихме на френската марка YCF, която се отличава с отлично изпълнение на мотоциклетите, богата гама от модели, модерен дизайн и издръжливост. Това, което силно ни впечатли в YCF Pit Bikes е факта, че мотоциклетите са създадени от бивш шампион по мотокрос, който държи неговата марка да изпълнява всеки един критерий за офроуд мотоциклет.

Именно затова ние от PitBikes Bulgaria официално представляваме марката YCF за България. Сигурни сме, че YCF Pit Bikes ще спечелят и вашето внимание и заедно ще можем да споделяме страстта си към офроуд спорта!

Екипът на Pit Bikes Bulgaria

История на YCF

YCF е френска компания, основана от Yannick Coquard, национален състезател по мотокрос, и Dimitri Bera, френски специалист-техник, който в момента живее в Китай и оперира целия процес на производство. Двамата обединяват усилията си през 2004г.

Всичко започва когато Yannick решава да направи подобрения сам по мотора си. Стъпка по стъпка той модифицира своя Pit bike и накрая решава да започне производство на своя марка мотори, наречена YCF. Благодарение на своите мотокрос умения, той е знаел какво ще му е нужно за да създаде мотор, който да се харесва от потребителите и да символизира качество.

След първата си линия мотори през 2005г. компанията се развива изключително бързо и инвестира много усилия в създаването на собствена фабрика, която се намира в Китай.

Създаването на YCF мотоциклет 50 куб. е голям успех за компанията. Този мини мотоциклет е посветен на децата от 3-7 годишна възраст и има опция за стабилизиране, създадена специално за безопасността на децата.

С популярността на електрическите мотоциклети, през 2016г. YCF създават първия си електрически мотоциклет за деца.

През 2017г. YCF създават първия си мотоциклет за възрастни, който е с размерите на стандартен кросов мотор, с гуми (14 и 17), които създават стабилност за водача. Той се превръща в перфектния мотор за възрастни, които са начинаещи в спорта.

Повече от 16 години YCF развива своята продуктова гама мотоциклети (от 50куб. до 190куб.), като в момента има мотори както за напълно начинаещи, така и за напреднали. С дилърства в над 18 държави, в момента YCF продават годишно над 8000 мотоциклета.

Освен мотоциклети, компанията произвежда резервни части, облекло и аксесоари.

Открийте своя Pit Bike сега!

ЗАПИШИ СЕ ЗА НАШИЯ ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН,

за да те уведомяваме за всички новости, свързани с YCF.

Контакти

Последвайте ни